Vážené zaměstnankyně, vážení zaměstnanci,

léto je v plném proudu, ale my pro vás i tak máme několik novinek z univerzitního světa. Jistě vás potěší, že ve FreshUPech už jde platit kartou; známe také plán výpadků během servisního týdne. Nechybí ani letní soutěž, tentokrát s Vydavatelstvím UP. 

CO SE DĚJE NA UP

Podrobný harmonogram servisního týdne CVT UP (12.–16. 8.)

Servisní týden Centra výpočetní techniky UP letos připadá na 12.–16. srpna. V daném období bude docházet k výpadkům webu, Portálu UP a souvisejících aplikací, STAGu, e-mailu, jednotného přihlášení, úložišť nebo internetového připojení. Prohlédněte si harmonogram na webu.

Změny provozu menz a bister v servisnímu týdnu

Kvůli významným výpadkům univerzitních systémů v rámci servisního týdne CVT UP musí také menzy a FreshUPy v některých dnech omezit svůj provoz. Nebude funkční systém objednávek ani pokladny. Provoz stravovacích zařízení bude omezen dle rozpisu na webu SKM.

Ve všech FreshUPech jde platit kartou

Došla vám v peněžence hotovost a zaměstnaneckou kartu jste zapomněli doma? Nevadí, ve FreshUPech lze nově zaplatit útratu platební kartou, mobilem či hodinkami. Platební terminály zavedla Správa kolejí a menz UP ve všech svých bistrech (PřF, PdF, PF, FF, FF tř. Svobody, Holice) k prodeji veškerého sortimentu.

Nominujte dobrovolníky do soutěže o cenu rektora

Dělat něco pro druhé nad rámec svých povinností a věnovat svůj volný čas i energii pro zlepšení světa kolem nás není úplně samozřejmé. Ale bez dobrovolníků by spousta služeb, akcí i organizací mohla fungovat jen stěží. Univerzita proto klade na dobrovolnictví velký důraz a podporuje ho i každoročním vyhlášením soutěže o Cenu rektora pro dobrovolníky z řad studentů, absolventů a pracovníků Univerzity Palackého. Nominovat svého oblíbeného dobrovolníka můžete do 31. srpna prostřednictvím tohoto formuláře.

VZDĚLÁVÁNÍ

Call for Abstracts: Přihlaste se na konferenci o inkluzivní mezinárodní spolupráci

Zajímá vás inkluzivní přístup, rozmanitost a rovnost v kontextu vysokého školství, vzdělávání nebo mezinárodní spolupráce? Neváhejte a zúčastněte se aktivně konference projektu Inclusive Comprehensive Internationalisation. Ta proběhne 11. a 12. prosince na Universitat Rovira i Virgili ve španělské Tarragoně. Abstrakty je potřeba zaslat do 5. září, více najdete na webu Aurory, která je partnerem projektu.

SOUTĚŽ

Soutěž: Tipněte si, kolik titulů je ve skladech Vydavatelství UP

Ve Skriptárně na Zbrojnici mají v týdnu od 22. do 26. července zavřeno. Probíhají tam totiž tradiční půlroční inventury a ve Vydavatelství UP počítají všechny knihy, které se nacházejí jak v regálech knihkupectví, tak ve skladech v podzemí Zbrojnice. A to je ideální příležitost pro rychlou soutěž! Tipněte si, kolik knižních titulů, které mají zásobu alespoň 1 výtisku, se ve skladech Vydavatelství UP nachází. Své odhady můžete posílat do 29. 7. na e-mail vydavatelstvi@upol.cz. Tři nejbližší tipy obdrží od VUP tašku s knihami, ideálními na letní intelektuální čtení.

VÍTE, ŽE...

 

Sledujte také weby a sociální sítě!